PI&Q grafisch ontwerp

1e Dorpsstraat 16,
3701 HB Zeist

030 691 96 14

www.go-pinq.nl
gopinq@go-pinq.nl

Het vaste PI&Q team

Myhra is vooral ‘ideeënmaker’, kan een verhaal goed structureren en inhoud vertalen naar begrijpelijke visuals. Is sterk in het analyseren en vereenvoudigen van complexe klantvragen.

‘Ik werkte als artdirector in de reclame, maar voelde me er niet zo thuis. Als grafisch vormgever kan ik meer met de oorsprong en inhoud van communicatie bezig zijn. We zijn een hecht team. De drie vormgevers inspireren elkaar en blijven onszelf en de opdrachtgevers verrassen omdat we ook verschillend zijn.’

Marcel is een estheet en typograaf. Heeft ludieke ideeën, maakt mooie dingen. Kan met eenvoudige middelen heel veel bereiken. Gaat altijd op de stoel zitten van de eindgebruiker van zijn ontwerp. Durft ongebaande paden in te slaan en aanbevelingen te doen over de inhoud. Is een systeemdenker. Verrast zijn opdrachtgevers vaak met goed doordachte alternatieven. Geniet ervan om samen van een idee tot een eindproduct te komen.

‘In mijn jonge jaren was ik gefascineerd door graffiti, en dan met name de letters. Ook in het digitale tijdperk zijn letters nog steeds een belangrijke drager van onze communicatie. De lessen uit honderden jaren typografie zijn nog steeds relevant. Hoe pas je die toe op digitale middelen? Ik heb een goudmijn aan kennis en ervaring opgedaan bij andere ontwerpbureaus, voordat ik in 2009 het team kwam versterken.’

Wandrina komt uit de reclamewereld en heeft een natuurlijke manier van omgaan met mensen. Met rust en empathie weet ze klant en leveranciers een stap verder te brengen. Wandrina is als inhoudelijk gesprekspartner ook verantwoordelijk voor de invulling van de adviesfunctie. U spreekt nieuwe opdrachten als eerste met haar door. In de samenwerking leert u haar kennen als een meedenkende partner die niet schroomt om kritische vragen te stellen en om u te adviseren. En als het onderwerp vraagt om specialistische kennis, dan kan zij experts uit ons netwerk vragen om in een driegesprek uw communicatievraagstuk te doordenken en met een advies te komen over een eigentijdse, creatieve aanpak, passend bij de kenmerken van uw doelgroep.

‘Ik ben zelf geen vormgever, maar weet wel hoe ik moet sturen en begeleiden om het gewenste resultaat te bereiken.’

Na twee decennia zelfstandig gewerkt te hebben is Mark bij PI&Q in dienst getreden. Met veel online ervaring geeft hij een nieuwe impuls aan ons bureau. Mark geniet er van om UX-vraagstukken aan te pakken, maar zet net zo lief zijn tanden in de opmaak van een whitepaper te zetten.

“Ieder project heeft weer zijn eigen uitdagingen. Een nieuwe website opzetten vraagt hele andere kennis als het design van een folder of display. De enige stelling die ik altijd weer hanteer is; Hou altijd de gebruiker in gedachten.”

Een uitgebreid netwerk van specialistische partners
Ons netwerk is inzetbaar binnen het complete proces van uw project. Van conceptuele ontwerper tot drukker, van copywriter tot illustrator. Dankzij dit netwerk kunnen we ieder project aan en zullen wij nooit onder bezet zijn.
Ook het schakelen met uw eigen preferred suppliers is voor PI&Q geen enkel probleem.

Samen meer dan 65 jaar ervaring

Onze gedreven grafisch ontwerpers zijn nuchtere aanpakkers met samen zo’n 65 jaar ervaring in het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van visuele communicatie. Ze zijn verschillend genoeg om elkaar te inspireren en te verrassen. Waar de een tekort schiet, vult de ander aan.

Wij brengen die informatie terug tot één A4’tje. Met duidelijke pictogrammen, tijdbalk, stroomlijnen en relevante data. In één oogopslag is de informatie duidelijk voor de bestuurder, de hoogleraar en ook voor Jan met de pet. Dat vergt analytisch vermogen en visualiseringskracht. Kennis, kunde en ervaring om al die gegevens en processen terug te brengen tot één alles zeggende visual. Dat kunt u van ons verwachten.