Wij zijn PI&Q

Over ons

Bij Ontwerpstudio PI&Q gebruiken we helder design om het beste uit jouw merk te halen. Met veel energie realiseren we ontwerpen, vormgeving en uitvoering van diverse projecten, altijd met oog voor detail en strikte planning. Onze studio is thuis in zowel grote als kleine bedrijven en snel vertrouwd met nieuwe uitdagingen.

Een consistente huisstijl is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. PI&Q staat garant voor deze consistentie. Wij zijn jouw veelzijdige partner, variërend van initiatiefnemer tot coördinator, voor zowel interne als externe communicatieprojecten, zelfs voor complexe organisaties waar communicatie een topprioriteit is.

Wij creëren geen communicatiestrategieën, maar we geven vorm aan deze strategieën. We bewaken jouw huisstijl met creatieve voorstellen en fraaie concepten, denken actief mee, werken snel en zijn betrouwbaar.

Bij PI&Q vind je nieuwsgierigheid en betrokkenheid terug in ons werk. Of het nu gaat om enorme spandoeken of kleine pictogrammen naast de URL in de browserbalk, we blijven trouw aan de opdracht en briefing en houden altijd de doelgroep en eindgebruiker in gedachten. Soms dagen we de status quo uit met alternatieve ideeën om een dialoog op gang te brengen. We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat jouw boodschap effectief overkomt.

Onze visuele representaties maken complexe informatie toegankelijk. We brengen verbindingen in kaart, organiseren complexe processen en vereenvoudigen omvangrijke informatie tot beknopte visuele samenvattingen. We stemmen continu af met experts om wetenschappelijke, bestuurlijke en commerciële boodschappen vorm te geven op alle niveaus.

Opdrachtgevers

TNO: TNO is een onafhankelijke not-for-profit onderzoeksorganisatie, opgericht in 1932, met als doel kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. TNO begrijpt complexe contexten en versnelt maatschappelijke veranderingen.

 

PGGM: PGGM streeft naar betaalbare, goede en duurzame pensioenen voor fondsen en hun deelnemers, en draagt bij aan welzijn en een leefbare wereld.

 

Samen Dementie Vriendelijk: Een initiatief van Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS, gericht op de Landelijke Strategie Dementie.

 

Athlon Car Lease: een internationale leasemaatschappij met ruim 500 medewerkers in Nederland en ruim 120.000 leaseauto’s. Onderdeel van Mercedes-Benz Mobility AG.

 

Enkele andere klanten: Nutreco, Speedcomfort, Stichtse Vrije School, Vrije School Amersfoort….