Uw eigen studio op afstand

De nieuwsgierigheid van PI&Q naar, en onze betrokkenheid bij uw bedrijf vindt u terug in de creaties, in onze ontwerpen als antwoord op uw vormgevingsvraag. Ontwerpen voor huisstijl en on- en offline-uitingen die u zullen verrassen. Ontwerpen van immense grootte (ooit een spandoek van 30 meter gezien?) tot zo klein als een element in een website-balk.


We houden altijd de doelgroep, de eindgebruiker voor ogen. Natuurlijk blijven we dicht in de buurt van uw opdracht, uw briefing. Af en toe zijn we zo eigenwijs om met een alternatief te komen. Daarmee maken we de weg vrij voor de dialoog. Dankzij onze ervaring weten we wat wel en niet ‘werkt’. Ons doel: zorgen dat uw boodschap goed overkomt bij uw doelgroep. Daarvoor halen we alles uit de kast.

De bewaker van uw huisstijl

Uw bedrijf is gebaat bij consistente toepassing van de huisstijl. Die versterkt de corporate image. Ons projectmanagement heeft de focus gericht op die consistentie. Wij zijn namens uw bedrijf initiator, leider, coördinator en vraagbaak voor alle partijen – eigen medewerkers, externe leveranciers – die met het communicatieproject van uw bedrijf van doen hebben. Dat doen wij met succes, ook voor de meest complexe organisaties waarvoor communicatie altijd een speerpunt is. Denk aan onderzoekorganisaties, overheden, ziekenhuizen. Wij zijn niet de strategen die uw communicatiebeleid bedenken, wel de sparring partner die aan dat beleid vorm geeft. Dat doen we met creatieve voorstellen en fraaie concepten. We denken out of the box, werken snel en zijn betrouwbaar.

De vormgever van infographics

Soms is doeltreffende communicatie niet in woorden te vangen. Complexe informatie laat zich moeilijk lezen, kun je beter in een data visual of infographic tonen. Denk aan de route die naar energietransitie in 2050 leidt. Er zijn boeken vol over geschreven…
Wij brengen die informatie terug tot één A4’tje. Met duidelijke pictogrammen, tijdbalk, stroomlijnen en relevante data. In één oogopslag is de informatie duidelijk voor de bestuurder, de hoogleraar en ook voor Jan met de pet. Dat vergt analytisch vermogen en visualiseringskracht. Kennis, kunde en ervaring om al die gegevens en processen terug te brengen tot één alles zeggende visual. Dat kunt u van ons verwachten.