Uw eigen studio ‘om de hoek’

We willen alle ins&outs weten van uw organisatie, want die nieuwsgierigheid helpt ons de juiste ontwerpkeuzes te maken. Die betrokkenheid bij uw bedrijf vindt u dus terug in ons antwoord op uw vormgevingsvraag.

Met uw de doelgroep, de eindgebruiker voor ogen blijven we dicht in de buurt van uw opdracht, uw briefing. Maar we komen ook graag met een eigenwijs alternatief. Daarmee maken we de weg vrij voor de dialoog over wat wel en niet ‘werkt’. Ons doel: zorgen dat uw boodschap goed overkomt bij uw doelgroep. Daarvoor halen we alles uit de kast.

 

De bewaker van uw huisstijl

Uw bedrijf is gebaat bij consistente toepassing van de huisstijl. Dat versterkt de corporate image. Ons projectmanagement heeft de focus gericht op die consistentie. Wij zijn namens uw bedrijf initiator, leider, coördinator en vraagbaak voor alle partijen – eigen medewerkers, uw preferred suppliers en overige externe leveranciers – die met het communicatieproject van uw bedrijf van doen hebben. Dat doen wij met succes, ook voor de meest complexe organisaties waarvoor communicatie altijd een speerpunt is. Denk aan onderzoekorganisaties, overheden, ziekenhuizen. Wij zijn niet de strategen die uw communicatiebeleid bedenken, wel de sparringpartner die aan dat beleid vormgeeft. Dat doen we met creatieve voorstellen en fraaie concepten. We denken out of the box, werken snel en zijn betrouwbaar.

De vormgever van infographics

Soms is doeltreffende communicatie niet in woorden te vangen. Complexe informatie laat zich moeilijk lezen, kun je beter in een data visual of infographic tonen. Denk aan de route die naar energietransitie in 2050 leidt. Er zijn boeken vol over geschreven…
Wij brengen die informatie terug tot één A4’tje. Met duidelijke pictogrammen, tijdbalk, stroomlijnen en relevante data. In één oogopslag is de informatie duidelijk voor de bestuurder, de hoogleraar en ook voor Jan met de pet. Dat vergt analytisch vermogen en visualiseringskracht. Kennis, kunde en ervaring om al die gegevens en processen terug te brengen tot één alles zeggende visual. Dat kunt u van ons verwachten.