IMPACT
DOOR
VORM

Uw eigen studio op afstand. De bewaker van de huisstijl, de corporate image van elk bedrijf. De vormgever die – zéér – complexe boodschappen in één infographic op een A4’tje voor iedereen duidelijk kan maken.

Dat zijn de drie heipalen waarop PI&Q is gebouwd.

Annerieke Westland, TNO
‘Wat Pi&Q goed kan is een ingewikkeld thema vertalen naar een aansprekend beeld.’

Annerieke Westland, TNO
‘Wat Pi&Q goed kan is een ingewikkeld thema vertalen naar een aansprekend beeld.’

U ervaart ons als een interne studio

We zijn een betrokken en servicegericht grafisch ontwerpbureau uit Zeist, met drie vaste vormgevers, een accountmanager en een projectmanager en een uitgebreid netwerk van specialistische partners. Het werk dat we doen kunnen andere partijen ook voor u doen. Wat ons anders en onderscheidend maakt, is de manier waarop we met onze klanten samenwerken.

Ontzorgen

Wat ons drijft is de wil om u te ‘ontzorgen’ en om op de inhoud samen te werken. Onze opdrachtgevers ervaren ons als een creatieve sparringpartner, die het beste uit zichzelf wil halen om de klant te helpen om zijn communicatiedoelen te realiseren. Wat we vaak terug horen, is dat we in vergelijking met andere bureaus verder gaan in het opbouwen van een samenwerkingsrelatie. Met als resultaat dat we als een interne studio gaan functioneren, als collega’s op afstand. Een ander veel gehoord compliment is dat we zo snel zijn. Problemen pakken we direct aan en lossen we op.

De inzet van de professionals van PI&Q is om communicatiemiddelen voor u te ontwerpen die aansluiten bij de beleving van uw klanten en stakeholders, zo genereren ze impact door vorm.

PI&Q… als u had gekozen voor een b- of exact-pakket, gaat er wellicht een lampje branden. Pi (3,14159 en veel meer cijfers) is een getal uit de wiskunde. Het is het verhoudingsgetal tussen omtrek en diameter van een cirkel: Omtrek = Pi x Diameter. Pi is ook het getal dat de gulden snede, de ideale verhouding in een foto bepaalt.

Q komt uit de natuurkunde. Het staat voor De Onbekende, het getal waarvoor naar de waarde gezocht moet worden. PI&Q is dus het ideale antwoord op de vraag van de opdrachtgever.

PI&Q is in 2006 van start gegaan; de tijd die op het gebied van digitale vormgeving gedomineerd werd door PhotoShop, Illustrator en Quark XPress…. Juist: PI&Q!